.

Var för slö för att orka gå ut förut, trevligt att babe kom hem typ 1½ timme tidigare iaf :)
Efter lite vila åkte vi ut till mina päron, blev mat och fix med den där förbenade BMW'n. Som jag hoppas kommer bli såld inom en snaaaar framtid.

Anywho, planer för imorgon;
Sy om en tisha, har en känsla av att det kommer gå åt skogen. Och den känslan är inget jag uppskattar i förväg.

Efter det tror jag bestämt att det blir stan med Amanda, hoppas på att hitta ett par lack/glansiga leggings till ett överkomligt pris. Jag menar, jag vill gärna inte betala mer än 100:- egentligen (vilket jag vet att jag måste) eftersom jag kan hitta byxor för 200:- och i jämnförelse tror jag jeans håller längre.

Sen blir det hem och göra middag till Tobbe&Marie :)
Och efter det ska jag duscha och ordna inför helgen. Fick veta idag att jag måste med på kryssning med jobbet ^^,


Btw, kikade i några lådor i mitt gamla rum. Skulle ha tag i en hålslagare och gissa vad jag hittade!
2660:- Happyface! 660:- var studentpengar, så imorn ska jag leta efter ett par snygga uppläggningsfat god damn it!

Over and out! :*

Gårdagens bilder...



Promenaden upp på stan för att träffa Pernilla. Tiger Army i lurarna och sommarskorna på för att ta vara på de sista värmande solstrålarna.


Shopping åter igen, till mitt försvar kostade skjortan bara 50:- Då får man lov att köpa lite.


Tog dock inga bilder igår kväll...bra jobbat.
Får se om man ska försöka släpa sig ut på en liten promenix kanske :*

Tjejmiddag!

Kom precis hem från en härlig kväll med de gamla brudarna! Fy fan vilka sjuka minnen det uppenbarligen finns! Haha. Riktigt värt vill jag lova :D

Innan det blev det shopping (ja, igen...) med Pernilla. Slänger upp några bilder imorn. Vetefan vad jag sysslar med alltså, shoppar nog mer än jag tror. Ändå har jag iiiinget kul här hemma att ha på mig, kan fan tro att jag glömmer påsarna någonstans >.< Hoppas dock att så inte är fallet...

Nä, god natt hörni :*

Chokladbollsmästarn'!

Jajemen, that's right! Jag har precis bakat en massa smarriga chokladbollar. Var ju knappast igår man pysslade med sånt, men oj så goda de blev! :)

Idag är planen att kila upp på stan en sväng, sen ikväll blir det middag och mys med brudarna :*

La precis in lite bilder från kameran, hittade några från när jag precis kommit hem från Kreta!




Bild på mig i nya soffan från i lördags >.<

Anyway, har lite bilder från gårdagen! Rutan blev ju bytt till slut i alla fall! Happyface!
Vi hade en fågel i trapphuset så jag kunde inte gå ner och hämta tvätten, senare hörde jag att Arash var på väg upp så jag ropade åt honom att det var en fågel. Kunde ju glömma att han hörde nått, så när han kom upp hörs ett tjejskrik och sen slänger han sig in i lägenheten. Hahaha vilken mes ;)

Felix och Anna kom förbi sen, de släppte ut den stackarn ^^ Sen for vi ut till Marieberg en sväng innan de var tvugna att åka, jag och babe fortsatte shoppingen lite ;)



Gick såklart till Sweet Poison, mycket trevligt.


Köpte äntligen Negro mate tröjan jag kollat på så länge, måste dock sy om den lite ^^ Den gråa fick också följa med. Måste dock säga att jag är väldigt nöjd över underkläderna, 110:- för hela skiten! Älskar fynd!


Väntar och väntar...

Hade tänkt dra mig ut på en promenad idag, men imorse när Arash åkte iväg sa han nått om att det skulle komma nån och laga vårat fönster idag. Kanske... Frågan är då om man ska vänta om det nu kommer nån, eller om dom kanske kan komma in iaf ^^


Vore ju i alla fall trevligt att få detta lagat ;D Haha
Well, får se vad det blir...

Formsvacka deluxe!

Besviken på allt just nu, känns som om världen lämnat mig utanför. Helt ensam. Ledsamt...

Helgen :*

I lördags var det bara att göra sig snygg as hell och åka till Sweet Poison!


Michaelas fina butik!


Prismärkningen är i full gång ;)


Massa brudar och cupcakes :*



Svidade om efter en rolig dag på Marieberg och åke med Vronkan till Fjöget för att fira tant Teres ;)


Frisyrfix och paketöppning :D


Dags för en underbar middag! Och ja, jag bytte om igen ;)


Kom en massa folk hem till Tessan, Arash hittade en ny vän. Och Teres tog till dunken, Mullhyttemusten so to speak ^^


Får nog sammanfatta resten av kvällen såhär ;D haha

Trött!

Varit på Sweet Poison hela dagen, gått och varit snygg...or something ^^
Efter det blev det raka spåret till Fjuggsta så att säga. Partajat hos fröken Teres.
Bilder får infinna sig imorgon, time to sleep :*

Sweet Poison!

Idag åkte vi ut till Marieberg och Sweet Poison, hjälpte till lite där ute. Lämnade lite värskor och ordnade lite bord ^^
Påminner än en gång om nyöppningen imorgon!
Michaela har gjort ett toppenjobb med sin butik, verkligen värd ett besök!



Lite smakprov på vad jag har pysslat med ^^,


Arash pysslar lite ^^,

Har varit en lång dag idag, men i alla fall. Marieberg som gäller imorn, om nu någon skulle missat det ;) Haha

Ännu fler underbara ringar!:*

Efter att ha kollat igenom en massa missade avsnitt på datorn (Eftersom vi bara har 1an, 2an, 4an & 6an >.<) och dammsugit lite knallade jag upp på stan och mötte Pernilla!

Blev lite shopping, dock inte det jag var ute efter. Vill ju ha den där otroligt snygga "pilotjackan" på..ja, gissa vart... H&M xD Den är ju såklart slut slut slut.

I stället blev det ännu flera underbara ringar!:*


Får man skryta lite med att man troligtvis är först med dödskalle ringen i alla fall i Örebro, helt ouppackad och helt nyinkommen! Det kan jag säga att det är första gången det händer mig, är alltid så seg med att hitta roliga fina saker. Jag måste alltid fundera, överväga och tänka över allt. Antingen så blir det så att alla andra redan har det före mig, eller att det är totalslut. Typiskt mig, men inte denna gången!

Weeell, P & jag köpte med lite mat och knallade hem till mig & Arash. Efter att ha kikat på massa fula youtube klipp åkte vi till Marieberg och hälsade på Michaela i butiken. Har blivit så fint så :)

For vidare till landet och färdigstälde alla väskor, nu ska jag bara krypa ner i sängen och kurera mig. Har dragit på mig någonting, antingen har det med inflamationen vid visdomstanden. Eeeeller så är det nått annat bös, hoppas i alla fall på att vara frisk imorn !

Pinstripe!

Tänkte visa lite väskor och grejjer jag pysslat med bl.a. igår.
Just dessa kommer säljas på Sweet Poison som har nyöppning på Marieberg galleria på lördag.
Dit borde ni verkligen åka och kika :)

Anywho, tänkte kika lite om det finns något intresse för denna typen av väskor ;)






Sooo, what do you think?:*

Fynd!


Gårdagens fynd, gick endast på en tvåhunka!:*


Sovdags!

Massa skojjig panikshopping igår efter jobbet, bilder kommer nog upp imorn... Efter jobbet idag var det mys hos Vronkan eftersom Teres fyller tant :* <3 Min babe har lämnat mig för äventyr i Eksjö, jag är jättetrött och jobbar aaaaall weekend ^^,

Fix&Trix


Tänkte börja med att visa gårdagens fynd! 65:- som hittat!
Har kikat på de där skorna hur länge som helst, tror det kostade 300:- då. Sen sänktes de lite, men jag köpte de inte iaf. Det var nog lika tur det, för nu fick jag dem för 25:-   !


Lyckades lura med mig min kära ut till Ikea också, fick med oss 5st förvaringslådor, 2 ljus, 100 servetter ^^ och 2 skärbrädor. Vilket behövdes eftersom att någon använde våran förra som lock på en stekpanna, detta resulterade i en rund skärbräda xD



Denna lediga dag har jag bl.a. ägnat mig åt att organisera lite i våran walkincloset ;) Det behövdes vill jag lova, är väldigt nöjd nu! Ett problem som dock kvarstår är var sjutton jag ska göra av alla skor, ett problem som jag gärna har iofs. Får se om någon lösning dyker upp framöver ^^

Drog en sväng till Bra&Begagnat, det var så himla mycket folk idag. Det hade jag inte alls räknat med, och verkligen ingen kunde vara trevlig eller visa hänsyn, fy fan vad trött jag blir på sånt. Folk bara tar för sig, går dit dom vill, tränger sig och har sig. Hur svårt kan det vara att bara ge någon ett leende ?
Anyways, hittade en helt underbar fåtölj. Satt dock någon gubbe i den så kunde inte kolla så noga, så strundade i den för den kostade en del. Så fort jag hade lämnat parkeringen fick jag världens ångest, tänkte nästan vända! Var ju en precis sådan jag ville ha! Så jag ringde min babe och skickade dit honom på vägen hem, får se om den finns kvar när han kommer dit. Och om han ens godkänner den ^^ haha Time will tell.
Just det, fick i alla fall med mig 2 st ramar och en sjal med ankare på. 60:- för rubbet !

Nu blir det att kolla på That 70's show i väntan på fåtöljen, eller oj förlåt; Arash ;D

Helgen!


Frisyrfix efter jobbet, redo för galej!:*


Festen hölls på mc klubben Revenge, tyckte detta var en rolig bild; En liten kille står och kikar in på killen som spelade konstant från kl 8-1. Good job :D


Det blev god mat och yxkastning, jag lyckades träffa måltavlan efter typ 7e gången, mkt för att Tobbe stått och retat upp mig xD haha Kan säga att jag har en jäkla träningsvärk idag.




Killarna kunde verkligen roa sig med Phias present xD haha
Adjö på den kvällen, lyckades fösa hem hela bunten till slut :D




Var ledig igår, kikade ut genom fönstret och såg detta. Hahah verkligen good job! (Y)


:*

 

Detta blev ett ytterst ointressant inlägg, har dock lite brottom. Ska sticka iväg till Vronkan och klippa mig om några min, hurry hurry!

Later!


Bildbomb!

At first, varit ledig idag så blev en sjujäkla massa städande innan jag drog ner på stan. När jag kom ner i trapphuset satt det en lapp om att de stänger av vattnet imorgon...kl 8!! Och jag börjar inte förens 10.30 så hade absolut inga planer på att vara vaken då, men vad gör man ;O


Hittade min rosettring som varit borta länge, ramlade i huvudet på mig när jag slängde upp en väska på hatthyllan, vilken lycka!:D
Var på ett jättebra shoppinghumör när jag drog ner på stan, men fanns inget som föll mig i smaken tyvärr...förutom denna dubellringade skönhet!


Efter stan åkte jag ut och hämtade syster, sen plockade vi upp babe och for till Nora!


Syster plågades under nålen medans jag och A käkade gyrosrulle!:D haha

Eftersom jag har en fullspäckad helg från morgon till kväll alla dagarna så tänkte jag nu passa på att slänga upp en massa bilder från Stortorp open air och Subwaste spelning!:*







/:*

So far away...


När jag började skriva det här inlägget kikade jag på klockan och insåg att det är exakt på minuten 2 dygn sedan som jag satt på bussen på väg från Platanias mot Chania, flygplatsen och Sverige. Det känns som om det vore en hel evighet sen vi var där i värmen. Sen inser man att det var ju att det var bara några timmar sen.

Idag var det iaf direkt tillbaks till verkligheten, jobbat hela dagen. Fick min babe att pumpa cykeln imorse, men sen när jag slutade kunde man ju gett sig fan på att det inte var ens en liten gnutta luft kvar i bakdäcket. Hann halvvägs över motorvägen, sen var det bara att börja traska hemåt. En sån superstart på det vanliga livet ^^

:*

Back home!..


En sån underbar vecka i Platanias med Marie & Linda! Finns knappt ord, allt har varit himmelskt! De tre översta bildern är från ett av besöken i Chania, otroligt vackert!


Hamnen i Chania :*


Mys vid poolen efter en av alla härliga kvällar på Splendid! :D


Beach by night ;)

Mer bilder kommer framöver, ska få från de andra kamerorna and so on ^^ Överväger nu att köra en inpackning på håret för att få tillbaka de röda, blev gärna lite blekt. Darn it!
:*


RSS 2.0